top of page
Eco Auto team

Nabíjacia stanica pre elektromobily - Polyfazer


Fakt, že rozširovanie siete nabíjacích staníc priamo súvisí aj s rozvojom elektromobilty ako takej je jasné každému z nás. Masový rozvoj elektromobility nebude možné realizovať bez patričnej siete nabíjacích staníc nie len na Slovensku ale i celej Európe.

Preto aj naša spoločnosť ponúka svojim zákazníkom špičkové nabíjacie stanice s momentálne najlepším pomerom ceny a výkonu na Slovensku. K nabíjacím staniciam pre elektromobily ešte majú zákazníci možnosť zakúpiť si aj softvér Polyfazer. Jedná sa o novú generáciu systému na riadenie a správu nabíjacích staníc pre elektromobily.

Penzion flipper

Začiatkom roku spoločnosť rozbehla niekoľko projektov so zákazníkmi a momentálne úspešne dokončila svoju prvú inštaláciu nabíjacej stanici Polyfazer na Slovensku. Zákazníkovi sme inštalovali nabíjaciu stanicu o výkone 2x22kW, čiže naraz na nabíjacej stanici môže nabíjať až dva elektromobily naraz. Nabíjacia stanica obsahuje štandardné nabíjacie porty Type 2 "Mennekes", každý s výkonom 400V/32A 22kW.

Zákazník sa rozhodol nabíjaciu stanicu inštalovať v prekrásnom prostredí Slovenského Rudohoria na brehu vodnej nádrže Miková pri penzióne Flipper. Nabíjanie elektromobilu teda navyše môžete spojiť aj s pobytom v krásne prírode.

Prvá nabíjacia stanica inštalovaná spoločnosťou EcoAuto

Nabíjacia stanica Polyfazer

169 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page